Färgglad fiskgratäng

(4 port)

600g fiskfilé
salt och peppar
potatismos

sås:
2½ dl matlagningsgrädde
1 dl ajvar relish
1 dl riven ost
1 paprika

Garnering:

klippt persilja

image141



Sätt ugnen på 225 grader.
Sallta och peppra fisken. Lägg portionsbitar i mitten av en ugnssäker smord form.
Skär paprikan i små bitar och blanda ihop såsen och häll över fisken.
206351-140

Spritsa potatismoset längs kanterna och sätt in i ugnen i ca 15 min.

image142

Garner med lite persilja för att få ännu mera färg och smaker.
Smakade verkligen jättegott och tog snabbt slut då alla var hungriga.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0