Ångad torskfilé på spenatbädd

Till 2 personer behövs:

½ pkt djupfryst bladspenat
½ gul lök
1 1/4 dl mjölk
½ msk vetemjöl
salt, peppar, citronpeppar
1 burk majs
300g fiskfilé
1 tomat
½ dl hackad dill och persilja

Tina spenaten och krama ur vätskan. Skär i  mindre bitar. Finhacka löken och fräs. Tillsätt spenaten och fräs några minuter. Vispa samman mjölk och mjöl och rör ner i spenaten. Koka upp och rör hela tiden. Krydda efter smak och tycke. Låt majsen rinna av. Skär fisken i bitar. Tärna tomaten och blanda med dill och persilja. Bred majsen på spenaten och lägg fisken därpå. Krydda. Lägg tomat, dill och persilja överst och sjud under lock i 10-15 minuter


image112

Härliga färger blev det - grönr, rött och gult =)


Kommentarer
sofia

Mmmm vad gott, massor med färger är grejen, ser mycket godare ut då :) spenat och fisk är så gott!

2007-10-19 @ 18:17:30
URL: http://dagensmat.blogg.se
Maja

Sofia: Färgerna gör mkt för aptiten=)

2007-10-21 @ 16:59:14
URL: http://matgladje.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0