Min smakrika söndagsgryta
Till 4 portioner behövs:
500g fläskfile
2 msk vetemjöl
2 dl köttbuljong
2½ dl mellangrädde
150g kabanossi
1 röd paprika
1 grön paprika
1 gul lök
Börja med att bryna köttet. Strö sedan över mjöl och häll på grädden och buljongen.
Låt koka upp under omrörning. Lägg ner strimlad paprika, lök och korven. Låt puttra i 10 minuter.
Till detta åt vi pressad potatis (även fast det ser ut som ris) och en jättegod sallad med färsk ananas och nektariner.
500g fläskfile
2 msk vetemjöl
2 dl köttbuljong
2½ dl mellangrädde
150g kabanossi
1 röd paprika
1 grön paprika
1 gul lök
Börja med att bryna köttet. Strö sedan över mjöl och häll på grädden och buljongen.
Låt koka upp under omrörning. Lägg ner strimlad paprika, lök och korven. Låt puttra i 10 minuter.
Till detta åt vi pressad potatis (även fast det ser ut som ris) och en jättegod sallad med färsk ananas och nektariner.
Kommentarer
lina
Vad gott det ser ut! Och salladen med ananas och nektariner, mmm det vattnas i min mun:)
sofia
Mumsigt, pressad potatis är en god form av potatis tycker jag, även fast det nästan är samma sak :)
Filibabba
åh pressad potatis var längesen jag åt!
Magdalena
ser gott ut. jag är så dålig på att äta kött blir mest kyckling...
Maja
Lina: Ja det blir lite roligare om man piffar upp salladen med lite frukt
Sofia: Ja det smakar ju samma men det känns ju lite lyxigare på något sätt!=)
Filibabba: Pressad potatis är en god form av potatis tycker jag=)
MAgdalena: Men du kan ju säkerligen göra denna gryta fast med kyckling=)
carolina
åh! det där såg himlans gott ut!!
Maja
Carolina: Det var det med=) En trevlig söndagsmiddag.
Trackback