Krämig kasslergryta

Till 2 portioner behövs:

125g pasa
1 purjolök
150g kassler
2 dl minifraiche
1 msk pepparrot

Koka pastan. Bryn purjolök och kasslerstavar. Blanda i minifraiche och pepparot och låt puttra någon minut.

image155


Servera tillsammans med ruccola och gurka.

Väldigt snabblagat och dessutom gott!


Kommentarer
sofia

Quorn är gott, lite som kött fast inte så segt i konsistensen. Det borde du prova, finns som färs också istället för köttfärs :)
Det där ser jättegott ut! Jag är svag för såna där pastarätter....mums.

2007-11-05 @ 16:24:01
URL: http://dagensmat.blogg.se
sofia

jag länkade till dig förresten om det funkade? :)

2007-11-05 @ 16:32:16
URL: http://dagensmat.blogg.se
Christina W

Kassler är ju himla gott. Det här lät inte dumt.

2007-11-06 @ 07:59:35
URL: http://metrobloggen.se/godmat
Maja

Sofia: Ja länken fungerade!:) Så kul! Ska ta och länka dig med :D

Christina W: En väldigt enkel rätt som fungera i vardagen:)

2007-11-06 @ 13:20:49
URL: http://matgladje.blogg.se
Magdalena

Länkade mig hit från sofias blogg... kasslergrytan lät god. ska fortsätta kolla igenom din mat om man hittar nå mer smarrigt..

2007-11-07 @ 20:20:23
URL: http://frokensarkioja.blogspot.com
Maja

Magdalena: Så kul! Hoppas du hittar något som faller dig i smaken. Var även inne och kollade hos dig. Fin blogg!

2007-11-08 @ 12:24:39
URL: http://matgladje.blogg.se
carolina

ja, det såg väldigt gott :) bra vardagsmat sådär :)

2007-11-13 @ 19:36:28
URL: http://annacarolinas.blogg.se
Maja

Carolina: Absolut. Det går på ett kick att göra=)

2007-11-14 @ 12:15:49
URL: http://matgladje.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0