Brownies med pepparmintskross

(ca 20 st)

Ugn; 175

2 ägg
1 ½ dl strösocker
100g smör
100g mörk choklad
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl (80g) krossade marianne

Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och blanda ner grovhackad choklad. Låt chokladen smälta i smöret. Rör ner i äggvispet. Rör ihop mjöl och bakpulver och blanda ner i smeten. Häll i panna och grädda 20-25 minuter. Kakan ska ej vara helt torr när den tas ut. Strö över marienne krosset på den varma kakan och skär i bitar.

206351-50


Kommentarer
carolina

åh, hur var dem? sett browniesarna i allt om mat förut, men inte kommit mig för att göra dem...

2007-11-13 @ 19:40:07
URL: http://annacarolinas.blogg.se
Maja

Carlonina: De var jättegoda. Choklad och mint är ju en god kombination. Men man kan ju även göra vanliga brownies, de e goda de med. Testa!=)

2007-11-14 @ 12:19:35
URL: http://matgladje.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0