Frasiga bärflarn

Kavla ut en tinad smördegsplatta till dubbel storlek.
Lägg på frysta blandade bär (blåbär, hallon).
Vik ihop kanterna och pensla med ägg.
Grädda i 10 minuter.
Sikta över florsocker och servera med glass.

image206


Kommentarer
Bille /Mjölksyra

ooooooh...så gott det ser ut!!! MUMS!

2007-12-11 @ 17:48:30
URL: http://mjolksyra.blogspot.com/
sofia

Mmmmmm....vad sugen jag blir, finns glass och bärmed kan det inte bli fel =)

2007-12-11 @ 18:03:48
URL: http://dagensmat.blogg.se
carolina

ÅH! mums :) detta SKA provas hos mig :)

2007-12-11 @ 18:26:10
URL: http://annacaorlinas.blogg.se
lina

Vad lyxigt det ser ut! Väldigt gott också:)

2007-12-11 @ 20:30:23
URL: http://linalikesmat.blogspot.com
MD

Det där verkar vara något som till och med jag skulle klara av att göra :) Ser verkligen gott ut!

2007-12-12 @ 06:53:34
URL: http://kostsamt.blogspot.com/
Maja

Bille: Ja, gott var det:)

Sofia: hehe, så sant så:)

Carolina: Ja det var gott!

Lina: Gott var det iaf:)

MD: Haha, ja detta klarar nog de flesta av:)

2007-12-12 @ 21:33:54
URL: http://matgladje.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0